Om Oss

Familien Yuen åpnet Tabibito i 2008, og er en av de første i Oslo til å tilby asiatisk crossover mat. Restauranten hentet inn inspirasjon fra hele Asia, med en trygg bakgrunn i det kinesiske kjøkken. Vi styrket dette ytterligere i 2011, ved å hente inn en av de beste kinesiske kokkene i Norge, Zheng Hongliang. Vår restaurant ligger midt i hjertet av det fineste området for spising, drikking og natteliv rundt Nationaltheateret, og er i dag ledet av Jan Yuen og hans partner Helene Du.

Vår logo består av det komplekse kinesiske tegnet Kou Fu, der 口- kou betyr munn og 福- fu betyr flaks. Konteksten er like lett som den er direkte. I Kina ser de en sterk sammenheng mellom å spise og føle seg heldig. Få steder kan sammenlignes med Kina når det kommer til en lang og rik mattradisjon, og i få kulturer får maten så mye kjærlighet og oppmerksomhet i det daglige livet.

Kjærligheten til mat er det vi ønsker å bringe til deg. På vårt sted vil du bli servert asiatisk mat med vekt på dim sum og andre spesialiteter fra det asiatiske kjøkken.